06-48 15 05 63 info@gedragsacademie.nl

Assertiviteit

Assertiviteitstraining

Hoe word je assertief in werk en privé?

 
Kun je vaak lastig voor jezelf opkomen? Voel je je ongemakkelijk als je jouw mening moet beargumenteren? En ga je meningsverschillen of kritiek het liefst uit de weg? Anderen lukt het wel om assertief hun rug recht te houden. Hoe heerlijk zou het dus zijn als jij ook ontspannen kunt omgaan met situaties die je nu nog lastig vindt? Als je af wilt van dat eeuwige schuldgevoel anderen teleur te stellen of de weerstand die je hebt om je keuzes duidelijk te maken, dan wordt het hoog tijd voor deze assertiviteitstraining. Ontdek hoe je met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht in staat bent om voor jezelf en jouw mening op te komen!

 
Inhoud training

Deze training zorgt ervoor dat je assertiviteit in je werk en privé-situaties flink toeneemt. Hier leer je beter voor jezelf op te komen en je grenzen te bewaken. We besteden flink wat aandacht aan je manier van communiceren omdat dit nu eenmaal een essentieel onderdeel is van je assertiviteit. Ook gaan we onderzoeken wat je belemmert om assertief op te treden.

 

Voor wie

De training is bedoeld voor mensen die moeite hebben hun grens aan te geven en graag met zelfvertrouwen en respect voor de ander willen opkomen voor zichzelf, zodat zij vrijer door het leven gaan.

 

Doel van de training

Je leert in deze training:
  • assertief jouw mening geven.
  • respectvol en stevig voor jezelf opkomen.
  • conflicten en irritatie bespreekbaar maken.
  • beter luisteren en vragen stellen.
  • op een charmante wijze feedback te geven.
  • feedback ontvangen zonder je aangevallen te voelen.
  • om te gaan met lastige situaties.
En:…. De 5 GOUDEN tips eigen maken.

 

Nadere informatie

Tijd: 9.00 – 16.00 uur
Locatie: VANG! te Halsteren


Kosten
: 145, 00 euro incl. koffie/thee en lunch en excl. BTW

 

Heeft u meerdere medewerkers die deze training willen volgen? We verzorgen deze training ook in-company op lokatie van uw keuze.

Kijk in de agenda of neem contact op.