06-48 15 05 63 info@gedragsacademie.nl

Conflicthantering

Conflicthantering 

“Dit gaat toch helemaal nergens over?!”

Mensen waarbij je al snel intuïtief aanvoelt dat de communicatie niet makkelijk gaat verlopen. Niet goed weten wat te doen bij klachten of een gesprek voeren waarbij de inhoud van de boodschap niet leuk is en het belangrijk is dat de relatie goed blijft? Je wilt voorkomen dat je in een conflict verzeild raakt. Voorkomen is immers beter dan genezen, nietwaar?
Wist je dat je conflicten kunt omzetten in kansen? Als je de kunst van het omgaan met conflicten hanteert, kunnen ze leiden tot veranderingen, creativiteit en betere relaties. In deze praktijkgerichte training leer je effectief omgaan met conflicten met positieve afloop.

Voor wie?

De training is geschikt voor iedereen die veelvuldig professioneel contact heeft met andere mensen en hierbij graag een professionele houding wil ontwikkelen. Zoals: zakelijke dienstverlening, horeca en detailhandel maar ook beroepskrachten in de zorg en het onderwijs hebben veel baat bij deze effectieve training. 

Opzet training

In deze training nemen we je mee in de achtergronden van dit soort conflicten en de kunst van het ruzie maken! Dit doen we door je inzicht te geven in:
  • De achtergronden van een conflict
  • Waarom is een conflict gezond?
  • Waarom je van sommige mensen “jeuk” krijgt
  • Waarom kritiek of een klacht een kans kan zijn
  • Effectief een conflict ombuigen naar een gezamenlijk belang
  • Of je een OEN bent, of je voorkeur hebt voor ANNA en of je wel aan LSD doet! 

De training wordt deels ondersteund met een ervaren trainingsacteur

 

Doel van de training

Na afloop van de training ben je in staat om op professionele wijze conflicten te hanteren. Je weet dat iedereen op zijn eigen manier tegen de wereld aankijkt en je bent je bewust van de diversiteit in onze samenleving. Privé, maar ook in relaties op je werk ben je in staat van die verschillen te profiteren én ze te overbruggen.

Nadere informatie

Tijd: 930 – 16.00 uur
Locatie: Gasterij de Heimolen in Rucphen

Kosten: 345,00 euro incl. koffie/thee en lunch en excl. BTW

Heeft u meerdere medewerkers die deze training willen volgen? We verzorgen deze training ook in-company op lokatie van uw keuze.

Klik op de agenda of neem contact op.