06-48 15 05 63 info@gedragsacademie.nl

Klanten vertellen

Name
Website
Testimonial
 
gedragsacademie 5 out of 5 based on 1 ratings. 1 user reviews.
gedragsacademie
04/11/2019
HR Specialist en Recruiter bij Neele-Vat Logistics

Afgelopen maand hebben onze ondersteunende afdelingen HRM, ICT en facility de agressietraining gevolgt bij Ciska. De training was goed georganiseerd, in het begin van de training werd duidelijk verteld hoe de training eruit ging zien.
De training begon eerst met een stuk theorie over agressie en het begrip spanning. Deze theorie werd op een heldere en duidelijke manier werd overgebracht.
Daarna was er ook een praktijkgedeelte samen met Ciska en acteur Rens waarbij situaties werden nagespeeld waar wij weleens mee te maken hebben. Het viel me op dat deze situaties moeiteloos werden nagespeeld en je even helemaal vergat dat je op een training zat. Er werd duidelijk gemaakt hoe je met agressie om moet gaan en er werden verschillende tools uitgelegd om de spanning bij jezelf en de agressor te verlagen.

De tijd van de training ging snel voorbij, wat ik als positief ervaar. Ik heb Ciska en Rens die ook bij deze training betrokken was, mogen ervaren als een zeer professionele trainster die kennis van het vak heeft, en deze kennis op een hele duidelijke manier weet over te brengen op cursisten middels theorie en praktijk.

Ik zou Ciska dan ook ten harte aanbevelen betreft de agressietraining.