06-48 15 05 63 info@gedragsacademie.nl
Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Required

waardering velden
04/22/2022

Tijdens de cursus ‘Omgaan met lastige types’ heb ik geleerd welke lastige types er allemaal zijn en welke de grootste irritatie bij mij oproepen. Na een korte theoretische introductie was er veel ruimte voor praktische oefeningen met trainingsacteur Lucien. De enige manier om goed te leren omgaan met lastige types is namelijk door te oefenen. Lucien en trainster Ciska waren bovendien goed op elkaar ingespeeld en wisten de diverse praktijksituaties goed na te bootsen. Ze creëerden een veilige warme omgeving waarin iedere cursist aan bod kwam. Ook de prachtige, rustig gelegen locatie droeg bij aan de prettige sfeer, net als de kleine groep, gemotiveerde en geïnteresseerde medecursisten.

Ik heb tijdens de training veel inspiratie en zelfvertrouwen opgedaan en ook geleerd van mijn medecursisten, ook al hadden zij andere ‘lastige types’ of een andere praktijksituatie. Absoluut een aanrader, waarbij je tips en oefeningen krijgt die je meteen in de praktijk kunt toepassen.

    Edit

http://denieuwebibliotheek.nl
04/22/2022

Voor de tweede keer een cursus gevolgd bij Ciska. Goede opbouw, afwisselende opdrachten. Alles zeer bruikbaar en direct toepasbaar in de praktijk.

    Edit

04/22/2022

Afgelopen dinsdag 20-04-2022 de cursus gevolgd omgaan met lastige types met ons kantoor personeel.
De cursus was confronterend maar zeer leerzaam voor zowel op zakelijk als op privé gebied van toepassing.
Door de kleine groep was er veel aandacht voor elkaar en hebben wij ook van elkaar geleerd. Ciska en Lucien hebben ons hierin goed geholpen en het was op een leuke en gezellige manier erg leerzaam en leuk om te doen.

wij hebben eerst theorie gehad in de ochtend en in de middag oefeningen gedaan en daarvan veel geleerd op deze dag.
De lunch was ook goed verzorgd en ook de locatie was perfect.
Deze cursus is echt een aanrader !!!

    Edit

04/20/2022

Recent een cursus 'Omgaan met lastige types' bij Ciska mogen volgen. De kleine groep en persoonlijke benadering maakte dat de dag leerzaam en vruchtbaar was. Er was veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding, waardoor er veel leeropbrengst was.

Samen met acteur Lucien heeft Ciska in haar horeca-plek een veilige leeromgeving gecreëerd. De situaties waren erg realistisch, hierdoor kon je veel leren en oefenen. Daarnaast was het theoretisch erg sterk, wat de kennis en kunde van Ciska bevestigt.

Vind de cursus absoluut een aanrader!

    Edit

04/11/2019

HR Specialist en Recruiter bij Neele-Vat Logistics

Afgelopen maand hebben onze ondersteunende afdelingen HRM, ICT en facility de agressietraining gevolgt bij Ciska. De training was goed georganiseerd, in het begin van de training werd duidelijk verteld hoe de training eruit ging zien.
De training begon eerst met een stuk theorie over agressie en het begrip spanning. Deze theorie werd op een heldere en duidelijke manier werd overgebracht.
Daarna was er ook een praktijkgedeelte samen met Ciska en acteur Rens waarbij situaties werden nagespeeld waar wij weleens mee te maken hebben. Het viel me op dat deze situaties moeiteloos werden nagespeeld en je even helemaal vergat dat je op een training zat. Er werd duidelijk gemaakt hoe je met agressie om moet gaan en er werden verschillende tools uitgelegd om de spanning bij jezelf en de agressor te verlagen.

De tijd van de training ging snel voorbij, wat ik als positief ervaar. Ik heb Ciska en Rens die ook bij deze training betrokken was, mogen ervaren als een zeer professionele trainster die kennis van het vak heeft, en deze kennis op een hele duidelijke manier weet over te brengen op cursisten middels theorie en praktijk.

Ik zou Ciska dan ook ten harte aanbevelen betreft de agressietraining.   Edit